Överlevaren

Jag har överlevt dagen, inklusive två varv på stora slingan med Hemlo (vi blev omkörda av travhäst i nedförsbacke innan "hemvägen" och han fortsatte att skritta!)

Nej, jag har absolut inte tid att skriva något. Prov, födelsedagar, uppsatser, redovisningar, jobb... Sedan ska man hinna äta och sova också.
Tjo!

Söndagsmusik ( Steps - 5,6,7,8 )

Minns ni?


Personlig inredning

Jag fick ett litet ryck idag. Det brukar vara på jsut söndagar jag har tråkigt, börjar riva i de gamla skåpen och hittar favoritprylarna från förr. Dagens fynd var "plopparna".
Det började med två prickar och en röd båge, jag ploppade dit en rosa näsa och gick vidare till det gula. Då slog det mig; min ploppbild föreställer ju Ola! Jag vet inte om jag borde bli rädd, har är absolut ingen favorit så det är ingen fantavla det här. Det är nog för att jag såg körlaget igår.
Den blåa randen upptill behöver nog lite förklaring. Någon intelligent person förstår säkert att det är himmel. Det gröna nere i högra hörnet behöver knappast någon förklaring. Självklart är det ärtpuré! Inspirationen kom från dagens lunch.
Håll med om att det blev snyggt? 


 


Vardag

Hur kommer det sig att jag, när som helst under dagen (på tåget, framför TV'n), kan komma på alla möjliga saker att blogga om och de mest kreativa meningarna dyker upp i mitt huvud? När jag väl sitter vid datorn blir det däremot inget bloggande. Det finns helt enkelt inte något att skriva.
Rutin är svaret. Just nu ingår inte bloggandet i min vardag. Trist, för jag gillar ju att skriva om vad jag tycker och tänker.

Denna morgon tar jag ett lätt och uttjatat ämne bara för att; jag talar självklart om Idol. Kort sagt tyckte jag att det var en ganska ljummen kväll och juryns vida kort var både väntade och oväntade. Jag förstår för allt i världen inte varför personalfestsångerskan nummer ett gick vidare efter telefonröstningen. Kanske är det jag som missar något, medelåldersförläldrar blir kanske lite schlagersugna en fredagkväll i oktober eller så är svaret att tonårskillar gillar att driva med den lilla röstmakt de faktiskt får (vi får se om alla nyblivna artonåringar vågar sig på att rösta "på riktigt" nästa år, det är nästan så att man hoppas att de struntar i det).

Tyvärr åkte ju min lilla favorit Jon ut. Visserligen har han inte gjort något mer än bra framträdande sedan auditionen men han är fortfarande cool. Det är väl så, att vissa är helt enkelt inte födda till att stå på idol-scenen och vissa bör inte vara det heller.

Ha en trevlig lördag!