Jag blir normalare och normalare för varje dag...

Idag kom mamma till min skola efter att jag hade slutat och sedan åkte vi till Stadium. Jag har varit i behov av ett par ordentliga walking/löpning/träningsskor och eftersom jag önskade mig och fick presentkort på ovanstående butik så, ja, då åkte vi dit helt enkelt.
Jag måste säga att något av det värsta som finns att köpa är denna typ av skor, som alltså måste sitta bra (jeans kan också vara en plåga, i och för sig, men det är lättare att hitta själv). Med stöd av mamma var det iallafall inte så farligt att be om hjälp. Det är ju faktiskt det personalen är till för, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite jobbigt. Vem vill bli utvärderad, liksom?
En liten utvärdering av mina fötter blev det iallafall. Jag har alltid trott att jag har haft ganska hög hålfot men efter att ha fått ställa mig på en sån där lustig spegel visade det sig att jag har ganska normala fötter (kanske sjunker fötterna ned med tiden). Jag har även raka hälsenor, vem hade trott det?
Vinkeln var itne särskilt smickrande, att se sig själv underifrån alltså. Jag hade dessutom inte väntat mig att behöva ta av mig strumporna men som tur var var det värsta att jag hade lite rött nagellack i toppen på stortånaglarna. Inte smickrande, men godkänt. För finns det något vidrigare än långa tånaglar, svampiga och allmänt äckliga fötter? (Okej, jag kommer på flera saker som är värre. Poängen är att mina fötter inte var de äckligaste som har trampat i ett par skor.)
Summan av kardemumman (underskattat uttryck) blev att jag bestämde mig för ett par Adidas Ozone 2 W. Jag frågade faktiskt om det inte fanns några rosa skor, men tyvärr. Jag provade visserligen ett par med ytterst lite rosa på men tyvärr var de alldeles för breda för mina fötter (det visade sig även att mina fötter har blivit längre, storlek 40 var för korta!). Jag antar att turkos inte är så illa, det viktigaste är ju att skorna passar fötterna.
En glad överraskning var att sdkorna var på rea, dessutom fick jag en liten present framme vid kassan. Tveksamt om jag någonsin kommer att använda vattenbältet, men de små vattenflaskorna är söta. I och för sig har jag och ngåra kompisar bestämt att vi ska cykla tjejvättern nästa år och även om jag hade planerat att åka i vagnen bakom (vi hittade en supersnygg cykeltaxi på blocket) så kan det hända att jag blir törstig.



Nu när jag har skrivit ett sådant långt inlägg om mina nya skor ska jag väl pallra mig ut på en promenad, dock utan mina nya skor.
 Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback